A fodrászbútor 2007-ben született és azonnali márkának számított már akkor is a piacon.

A minőség megfizethető áron ideológiája, illetve az eredeti és fiatalos formatervezéseknek köszönhetően a fodrászok, fodrász szalonok illetve szépségszalonok közkedvelt értéke lett nemcsak a belföldi piacon, hanem nemzetközi növekedéshez is vezettek. Mára cégünk bútorait több országban forgalmazzák és disztribútori hálózattal rendelkezünk.

Már több száz fodrász szalon megvalósításával minden nap szenvedélyesen dolgozunk annak érdekében, hogy szem előtt tartva a fodrászok és a szépségipari szakmaiságát, támogassuk professzionalizmusukat. 

Széles választékunkban megtalálhatóak a fejmosó egységek, fodrász székek, a várakozást kényelmesebbé tévő kanapék, és várószékek, melyek legnagyobb előnye a variálhatóság mind stílusában és mind színeiben. Több, mint százféle anyagaink és színeink közül választhatnak és ezek akár egy bútoron belül is kombinálhatóak. Egyedi rendelésekre készítünk munkafalakat, fésülködőasztalokat, recepciós pultokat és manikűrös asztalokat is. 

Célunk, hogy megtartsuk előkelő piacvezető helyünket a magyar szépségipari szegmensben, és hogy bútoraink megtalálhatóak legyenek szerte Európa előkelő szalonjaiban.

TELEFON: + 36 30 526 40 90

Menü