Híreink

Évvégi leállás

Kedves Vendégeink! Bemutatótermünk az alábbiak szerint lesz látogatható: 2021.12.20-án 9-14 óra között, 2021.12.21-től 2022.01.02-ig zárva tart. Köszönjük megértésüket és kívánunk…

Kiemelt termékek

Fodrászbútor

Cégünk 2007 óta foglalkozik fodrászbútorok forgalmazásával. Észrevettük, hogy igény van nagyobb választékú fodrász berendezésekre és bútorokra.

Eddig csak a drágább és nem feltétlen a legjobb minőségű termékek jelentek meg a magyar piacon. Ekkor még kizárólag importból szolgáltuk ki megrendeléseinket, azonban a 2010-es év jelentős fordulópont volt cégünk életében: elindult a fodrászbútor gyártási divíziónk.

Egy hozzáértőértő és nagy tapasztalattal rendelkező asztalos, kárpitos és lakatos szakemberekből álló csapat segítségével a 2011-es évtől már csak és kizárólag saját gyártású bútorok értékesítésével szolgáljuk ki a hazai és szomszédos piac jelentős részét.

Az importról a hazai gyártásra történő áttörést követően is sikerült az eladási árakat ugyanolyan alacsonyan tartanunk, így a gyengébb minőségű „kínai” árut kínáló versenytársak nem tudták az árversenyt tartani, mivel alacsony ár mellett az európai magasabb minősége továbbra is fontos szempont a vásárlók számára. Bővebben »

Menü